Project tijdens pauze

Wegens voorbij incident dat te maken had met ijs, fiets en een hoofd dat niet het mijne was en dat (gelukkig gehelmd) tegen de grond sloeg, wordt er niet meer gefietst hier zolang het vriest en zolang er ijs ligt en dat geeft mij tijd om iets te doen wat ik al een tijdje wil doen.

Want Anna fietst nog altijd niet zelf. Normaal, daar niet van, maar als ge zelf fietst krijgt ge het wel warm, ook al is het buiten niet denderend. Anna daarentegen krijgt het alleen maar kouder als ze zo stil vanachter op de fiets zit.

Ik had de voetenzak van de buggy bovengehaald en tot nu toe werd ze daar ingestoken. Niet wreed gemakkelijk, noch voor mij om haar erin te krijgen zo op de fiets, noch voor haar om er in te zitten, want zo’n voetenzak heeft geen ‘benen’ zodat ze met haar knietjes omhoog zit. Maar ze is wel warm ingeduffeld.

Al een tijdje wil ik dus zelf een ‘benen’zak maken voor op de fiets, maar tot nu toe dus geen tijd gehad. Tot deze voormiddag toen ik langs de stoffenwinkel passeerde en er vlak voor de winkel nog een parkeerplaats was ook. Een teken, kon niet anders, en dus ben ik gaan kijken wat ze liggen hadden.

Buiten gekomen met een schoon stofke en nu eens zien of ik ga kunnen maken wat ik in mijn hoofd heb. Duim maar allemaal mee.

4 thoughts on “Project tijdens pauze”

  1. Hallo!

    Ik lees vaak jouw stukjes… altijd leuk! Dankzij jou stuurde ik een mailtje naar DYSON!! EN yes, ik ben één van de 20 gelukkigen die er eentje mag hebben!

    Dankjewel voor de tip!!!

  2. Woow, dat moet ik ook maken/hebben.
    k Zal nog even moeten wachten vooraleer kleine M fietst en sinds vandaag zijn we ook weer met de fiets op pad.

    Foto’s en uitleg meer dan welkom!

Geef een reactie