Muts

Toen Patricia het resultaat van haar een beanie hat postte, vond ik het wel leuk, maar dacht toch dat het niet echt iets voor mij was.

Tot ik haar tegenkwam op de nieuwjaarsreceptie en zij haar hoedje ophad en ik was onmiddellijk jaloers: dat moest ik ook hebben. Of beter, maken dan.

Ik stond in de winkel voor mijn ander projectje en keek in de soldenmandjes of er iets leuks in lag en ik had geluk: drie bolletjes in twee tinten paars. Net mijn kleur.

Patroon opgevraagd en ik zette mij eraan en op twee avonden tijd was het gedaan. Een bloemetje op gedaan uit het wreed wijs boek dat ik van Zelie heb gekregen, en klaar is kees.

Muts

Ik ben er wreed content over en blijkbaar ben ik niet de enige: vriendin E. heeft er direct eentje gevraagd voor zichzelf.

9 thoughts on “Muts”

  1. Heel geslaagd, die link is naar de mutsen voor mijn broer he. Voor zo een metser mag het simpel zijn. Ik heb ook hetzelfde boek, gekocht nadat ik mijn witte beanie gemaakt had. Jouw bloem maakt het echt wel af

  2. @ Patricia: ja, ik vond zo niet direct de link op jouw blog naar jouw beanie met de bloem (alleen op Ravelry), vandaar deze link.

Geef een reactie