Lezer

Ik las blogs via Bloglines. Begin deze week ging ik kijken en toen kwam het bericht dat ze er mee stoppen. Ze waren vriendelijk genoeg om te zeggen hoe ik mijn feeds kon overzetten, maar computer/internetnitwit dat ik ben begreep ik er niets van.

Gisterenavond wou den anderen iets nieuws op de laptop installeren en toen heeft hij direct ook mijn feeds overgezet en sinds vandaag lees ik ‘mijn’ blogs via google reader.

Eens benieuwd hoe rapt het gaat wennen.

6 thoughts on “Lezer”

 1. Ik ben begonnen met bloglines, even overgestapt op google reader toen ik problemen kreeg met bloglines, maar ik vond er mijn draai niet (ik vind bloglines gebruiksvriendelijker) en ben toch teruggekeerd naar bloglines, zonder problemen nu. En nu stoppen ze ermee! Ik wil niet terug naar google reader en ben mijn paswoord trouwens vergeten. Pfff. Dat zal nog puzzelen worden. Ik vraag me af of er nog iets anders bestaat.

 2. Ik ben nu overgestapt op Netvibes omdat Bloglines ermee stopt. Was even wennen en is trager dan Bloglines maar het lukt.
  Google Reader had ik vroeger al geprobeerd maar vond er ook mijn draai niet. Misschien te snel opgegeven.

 3. ook ik ben overgestapt naar google reader. Maar wat ik vervelend vind is dat alle posts er blijven staan, niet alleen de nieuwe. Misschien moet ik netvibes eens proberen ?
  Allees went natuurlijk eh…

 4. Ik ben een paar maanden geleden van Bloglines naar Google Reader gegaan toen er weer maar es problemen waren. En ik was er vrij snel aan gewend. Ben nu heel tevreden van Google Reader.

 5. Ik ook naar google reader…
  het went na een tijdje… Ik heb een tijdje gependeld tussen beiden, maar toen bloglines bepaalde blogs bleef uitsluiten, was ik toch genoeg gewend aan google reader en gebruik ik nu die…

  Lukt het bij jou?

 6. Ik ben toch ook heel snel gewend geraakt aan Google Reader toen ik een paar jaar geleden al de overstap maakte van Bloglines. Ik vind het ook veel beter nu. Maar alles is even wennen hé 🙂

Geef een reactie