HidiHi!

Vandaag was het teamdag op het werk, een goede manier om de mensen eens een beetje beter te leren kennen, al moet ik zeggen dat na een goede anderhalve maand, ik denk dat we elkaar toch al een beetje kennen en dat dat nog positief is ook.

We zijn eerst naar het STAM geweest en ook al was ik er al geweest, ik vond het niet jammer, want zoals ik vorige keer al opmerkte, wou ik zeker nog eens terug gaan.

Deze keer toch wel een goede 2,5 uur rondgelopen en nog steeds niet alles gezien, maar al veel en veel meer. Want op het einde moesten we ons opjagen omdat we gereserveerd hadden om te gaan eten.

Daarna dus nog gezellig getafeld en gebabbeld en de mensen waarvan ik dacht dat het toch wel toffe collega’s zijn, blijken effectief ook toffe collega’s te zijn. Zeer leuk dus. Ik heb zelfs ontdekt dat ik samen beginnen studeren ben met één van de collega’s, maar terwijl ik mijn eerste jaar nog eens overgedaan heb, is hij gewoon doorgegaan. De wereld is klein, nietwaar.

Een zeer leuke namiddag en avond gehad en ik ben er meer en meer blij om dat ik nu werk waar ik werk.

Geef een reactie