Er is er een jarig

9 jaar is hij geworden, onze voetballer. Ons duracelkonijn. Onze brok energie.

Gisteren een feestje voor de familie. Met grootouders, nonkels en tantes, meter en peter en een hoop kinders. Zeer gezellig en een heel gelukkig kind die bijna iedereen die hij graag ziet rond zich had (mijn zus was de enige die niet kon).

Vandaag traktatie in de klas. Jan en ik hadden gisterenochtend nog kleine cakejes willen bakken, maar de oven doet lastig en het resultaat was zwartgeblakerde dingen die nog liquide waren vanbinnen. Poging nummer 2 dan deze ochtend. Alleen deze keer. Deze keer in de kleine oven gebakken. Telkens 6 stuks per keer. Trager, maar ze zijn dan wel gelukt zodat Jan nog deze namiddag zijn klasgenootjes kon trakteren.

De jarige zit ondertussen al in zijn nest, moe maar voldaan na een leuke dag. Alhoewel, moe … Ik betwijfel het 🙂

Nog een gelukkige verjaardag schat.

One thought on “Er is er een jarig”

  1. Hey San,
    proficiat voor Jan!
    blij en opgelucht dat hij toch echt genoten heeft van dit feest 🙂
    doe zo verder!
    liefs,

Geef een reactie