Terug van weggeweest

Op onze laatste dag Barcelona waren we voorzien om te gaan shoppen. Er was een budget voorzien maar jammer genoeg zijn wij slechte shoppers, heb ik ontdekt. Allez, ik wist dat ik een slechte shopper was, maar nu blijkt mijn dochter mijn manier van shoppen te hebben, zalig.

Onze laatste dag hebben we dus eigenlijk gewoon slenterend langs de straten doorgebracht, zijn we pintxos gaan eten en uiteindelijk zijn we toch 2 winkels binnen gestapt. In de eerste winkel hebben we elk een nieuwe portefeuille gekocht. Schoon spel en zo’n mooi leer. In de tweede winkel vonden we twee truitjes (mij) en een jeansbroek (Zelie). Voor de rest hebben we souvenirs gekocht voor de broers en de zus en voor den anderen.

En voor we het wisten was het tijd om naar de luchthaven te gaan en zat onze vakantie erop, snif.

Ondertussen zijn we terug thuis: plane, train en geen auto, wel wandelen tot we thuis waren, maar het station is dan ook niet ver hé 🙂 Tijd om te beginnen dromen van een nieuw uitje.

Geef een reactie