Surprise!

Wij zijn hier thuis grote fans van Studio Orka. Hier heb ik dat nog niet neergepend, maar bij Gentblogt des te meer. Sinds ik ze leerde kennen in 2012 heb ik geprobeerd om geen voorstelling meer te missen en hebben we al ongelooflijk genoten van hetgeen we konden meepikken.

En toen zag ik in september passeren (o.a. bij P.) dat ze een nieuwe voorstelling hadden, De Spreeuw. En in plaats van op lokatie, in een gewone theaterzaal dan nog wel. En ik had dat gemist. Erg! Niet alleen ik vond dat erg, maar de kinders ook.

Beginnen rondkijken op hun site om te zien wanneer en waar ze nog optraden en dan kijken of ik niet nog aan ticketjes kon geraken, want in Gent was het tegen dan uiteraard al volledig uitverkocht. Het moest nog passen in de agenda (met 4 kinders is dat niet altijd gemakkelijk) en we moesten er ook vlot kunnen geraken.

En zie, vorige week zag ik dat er nog een extra voorstelling ingelast was in Antwerpen en dus reserveerde ik prompt kaartjes en zei tegen de kinders dat we zaterdagnamiddag op uitstap gingen naar Anwerpen, zonder hen te zeggen waarvoor.

Gisteren met 4 zeer nieuwsgierige kinders naar Antwerpen vertrokken. Mooi op tijd om daar dan nog eerst frietjes te eten. Zelie had voor we vertrokken al geraden waar we naartoe gingen en tijdens het frietjeseten hebben de andere drie het uiteindelijk (met de nodige tips) ook geraden. Iedereen was content en dolenthousiast om ze nog eens aan het werk te zien.

We zagen Studio Orka in een gewone zaal, maar zonder dat het een gewone voorstelling was. Opnieuw een zeer verrassende voorstelling waar we meer dan van genoten hebben en waarvan we niet anders kunnen zeggen dan: als ge nog kunt gaan kijken, DOEN! En zelfs moest ge geen tickets voor De Spreeuw meer kunnen bemachtigen, Zoutloos spelen ze ook nog en mocht je ook nog niet gemist hebben.

 

Geef een reactie