Impuls

Ha! Coldplay brengt vandaag hun nieuwe plaat uit en in maart beginnen ze aan hun tournee. In mei komen ze naar Europa … maar niet naar België.

Ik was er bij in 2008 en in 2011 en het zag er naar uit dat ik dit concert dus ging missen. Want naar één van de onmiddellijke buurlanden gaan kijken zit er niet in: nét iets te ver om rap over-en-weer te gaan, en ik wil dan wel rap over-en-weer kunnen gaan want tijdens de examens.

Beetje verder gekeken en zie: er kwamen extra data bij, maar opnieuw: niet in België. Maar! Maar! Wel een extra datum in juli. Begin juli. Als alle kinderen weg zijn met de scouts op kamp. Alleen, het is in Kopenhagen.

Kopenhagen. Al gehoord dat het een mooie stad is. En als de kinderen niet thuis zijn, dan moeten wij ook niet thuis zijn. Niet dat den anderen geïnteresseerd is om naar Coldplay te gaan, maar een citytrip … Hij móet niet mee hé, naar het concert. Anderzijds is het niet zeker dat den anderen zelfs mee zal kunnen gaan of dat ík tegen die tijd nog weg zal willen gaan.

Vandaag met vriendin S. gesproken en zij zei: gewoon doen. Bestel dat ticket en dan kan je nog zien of je er geraakt of niet. En gelijk had ze: de toekomst is toch niet te voorspellen, dus thuisgekomen en onmiddellijk besteld.

Et voila, dit net ontvangen:

Bevestiging bestelling Coldplay Kopenhagen

Thank you for purchasing tickets from Billetnet. Please save this receipt.
This e-mail is merely a confirmation of your purchase.

Information about your purchase
Purchase date: Friday, December 4, 2015
Quantity: 1
Method of delivery: TicketFast

You have purchased tickets for
COLDPLAY – A Head Full Of Dreams Tour
Parken
Wednesday 6 July 2016 at 19:00
B TRIBUNE UNIBET ØVRE B11 Entrance B7/11 – Row 16, Seat 158 – Standa

Het zijn niet de beste tickets (uitverkocht uiteraard), maar ik kán dus naar het concert. Nu nog zien of we er effectief gaan geraken.

3 thoughts on “Impuls”

Geef een reactie