Laatste weekend

Vanavond blijft Anna nog bij een vriendin logeren, maar morgenvroeg is ze al weer thuis. Dat was ook mijn vraag: vrienden en vriendinnen bezoeken en op bezoek komen, allemaal goed en wel, maar ik had graag dat alle kinders komend weekend thuis waren omdat A en Z nog eens een laatste keer komen logeren.

Morgennamiddag ga ik ze halen en maandagavond gaan ze terug naar het CKG … voor de laatste keer.

Dinsdag hebben we namelijk samengezeten met de mensen van pleegzorg, CKG en de papa om de definitieve planning uit te werken en we zijn eruit gekomen dat A en Z volgende week woensdag bij ons komen wonen. Definitief.

Dus nu eerst nog een lang weekend logement, dan nog 2 keer slapen in het CKG en daarna bij ons. Ik kijk er echt naar uit.

Woensdag wordt hun verblijf in het CKG ook afgesloten met een groot feest: niet alleen om hun vertrek te vieren, maar ook omdat het toevallig A zijn verjaardag is. Ik denk dat ze bedolven gaan worden onder de cadeaus.

Geef een reactie