Goed nieuwsdag vandaag

Een paar weken geleden had ik er in het voorbijgaan een opmerking over gemaakt, dat ik goed nieuws gekregen had. Dat goede nieuws kreeg dan een beetje een domper (door slechte resultaten na onderzoek en zo) en dus bleef het bang afwachten tot vandaag. Vandaag kregen we de definitieve uitslag en alles blijkt gelukkig toch meer dan in orde te zijn.

Tot zover de cryptische omschrijving, nu de reden van het goede nieuws: mijn zusje is voor de derde keer zwanger. Ik wordt dus voor de vijfde keer tante. De baby wordt verwacht tegen eind mei.

We mogen beginnen aftellen. Yiha!

(ander goed nieuws, maar van veel lager niveau: we hebben kaartjes voor het Clouseau concert volgende maandag – weetwel, van die reclame op TV van die twee concerten die Telenet doet voor hun klanten – maar ik weet nog niet of ik er ga geraken wegens ook prijsuitreiking van Site van het Jaar)

Geef een reactie