Pret

Elk jaar proberen we met de kinderen toch een pretpark te doen. Vorig jaar is het niet gelukt wegens dat Anna nog zo klein was. Dan zou er steeds iemand bij haar moeten blijven hebben en we hebben het indertijd gedaan toen Jan zo klein was. Leuk is anders maar toen waren er maar twee andere kinderen om dingen mee te doen. Vorig jaar waren het er dus al drie.

Maar morgen gaan we wel naar het pretpark. Afgesproken met vriendin E. en haar gezin en dus zullen we morgen met vier volwassenen en zes kinderen zijn. Op die manier zal het wel lukken dat alle kinderen de attractie kunnen doen die ze willen.

Mijn grootste zorg was het weer. Een beetje regen, daar had ik geen schrik voor, maar een dag zoals woensdag, constant koud en gieten. Blèh! Dat zag ik niet zitten. Zeker omdat we juist morgen gaan omdat er een nocturne is: er is BBQ ’s avonds en vuurwerk om af te sluiten en als ge dat doorweekt moet doen is dat allesbehalve plezant. Maar het ziet er dus zeer goed uit.

Nu een beetje slapen zodat we er morgen fris opstaan.

One thought on “Pret”

  1. Als het was zoals hier in Gent vandaag, dan heb je wellicht heel veel geluk gehad met het weer. Aangenaam van temperatuur om een hele dag rond te lopen, zonder te bakken en te braden, en droog. Ik hoop dat jullie een leuke dag hadden

Geef een reactie