Film en pannenkoeken

Ik vind dat nu eens een goede combinatie. Eerst naar de film en daarna een pannenkoek eten.

Eerst gingen we gisteren naar de laatste van Shrek. In de Sphinx. Een zeer leuke cinema, aangename stoelen en geen volk: met amper 11 of 12 in de zaal. Ze verkopen er geen snacks, dus ook geen vervelend geritsel van popcorn of snoep of zo. Gewoon film. OK, de kwaliteit is niet dezelfde als in de Kinepolis, geen dolby surround of 3D, maar mij stoorde het niet, integendeel.

Vandaag dan contrast: Toy Story 3 in Kinepolis én 3D. Voor mij hoeft 3D dus niet, integendeel dus, want ik zie er de helft toch niet van. Maar den anderen was mee en hij mocht dus kiezen (voor een keer hij mee wil) en dus werd het Kinepolis én 3D. Deze keer in een grotere zaal, met zeer goede beeldkwaliteit, maar ook met veel meer mensen, geritsel van snoep en popcorn en een paar moeders die het blijkbaar nodig vonden om de hele tijd uitleg te geven bij de beelden. Maar soit.

Gisteren was het de kinderen en ik. Vandaag dus mét papa erbij én nog en stel vrienden met kind. Het kind is achteraf met ons meegegaan om te blijven spelen. Papa en vriendin zijn achter gekomen om kind op te halen, maar ook om pannenkoeken te eten, want dat had ik beloofd.

Dus na de film pannenkoeken gemaakt en tegelijkertijd de buren uitgenodigd waardoor we uiteindelijk met 13 pannenkoeken gegeten hebben (er is nog een vriendinnetje uit de straat ook bij gekomen), maar gelukkig niet allemaal tegelijk.

En zo is het weekend ook weer voorbij gevlogen, zeer leuk. En, hoe was uw weekend?

Geef een reactie