Blèh!

De vakantie is nu echt gedaan: ik ben weer uit de startblokken geschoten. Moet ook wel, want volgende vrijdag moet ik niet minder dan 5 uur les geven.

Vijf uur les, dat betekent vijf uur lesvoorbereiding en dan mag alles nog zo goed als volledig in uw hoofd zitten van wat ge gaat/wilt/zult doen, om dat op papier te krijgen gaat dat niet altijd zo vlot. Bovendien merkt ge dat, eens alles op papier begint te plakken, de ideeën in uw hoofd niet altijd zo ‘vlot’ en goed zijn als dat ge wel dacht. Herwerken geblazen dus.

Het was dus dringend tijd om er echt werk van te maken … wat ik nu ook gedaan heb.

Blèh! (maar gelukkig is het nu tijd om te gaan slapen, want net zoals de vakantie gedaan is wat de studies betreft, is de vakantie ook gedaan tout court: morgen werkendag).

3 thoughts on “Blèh!”

  1. San, een vraagje: volg je die lessen eigenlijk in dag- of avondonderwijs? Werk je er ook nog bij? Waarschijnlijk staat het ergens een paar maanden terug op je blog, maar ik vind het niet terug.

    Iemand die ik ken (die nu voltijds werkt) zou een gelijkaardig traject willen aanvatten…

  2. Ik ben begonnen met de lessen in dagonderwijs te volgen: eerste semester, elke vrijdag. Tweede semester: elke vrijdag en ook nog extra cursussen in avondonderwijs (4 donderdagen, 7 woensdagen). Derde semester: halve dag op vrijdag en dan donderdagavond. Dit semester: 4 woensdagavonden en stage overdag.
    Ik werk daarnaast nog halftijds en het is loodzwaar …. maar blijkbaar te doen (als ge de paniekaavallen negeert) 🙂

  3. Ah, toch nog anders dan ik dacht. Ik dacht dat het een (bijna) voltijdse opleiding was. Mijn vriend zou een voltijdse (dag)opleiding willen gaan volgen in het hoger onderwijs (niet volwassenenonderwijs). Toch bedankt voor het antwoord!

Geef een reactie