Nieuwe hobby

Anna is dit jaar beginnen turnen. Basis toestelturnen doet ze en ik heb er nog niet veel van gezien: meestal haalt mamie haar (drukte van de woensdagactiviteiten en dus verdeling van de taxishifts) en de weinige keren dat ik er zelf was waren ze al aan het opruimen. Maar ze doet het zo ongelooflijk graag, dus dat zat wel snor.

Tweejaarlijks is er een show, en vanavond moest ze optreden. Eerlijk gezegd had ik er niet zoveel van verwacht, want wat kan je zo leren op anderhalve maand tijd? Blijkbaar heb ik mij daar zeer aan mispakt en is het antwoord ‘veel’. Ik stond zeer verbaasd en trots te kijken naar de dochter. Echt niet verwacht.

Ze stond te blinken van contentement en amuseerde zich zeer goed. Niets verlegen voor het publiek, zelfzeker haar ding doend.

Zelie’s ding is ritmisch turnen, Louis tekent, Jan voetbalt. Ik denk dat ons madammeke ook haar ding heeft gevonden.

Geef een reactie